Teamturer - ungdommer i Zoe Kirken Fredrikstad - CCM Christian Music on Spotify
Spotify For Life Slogan

Teamturer - ungdommer i Zoe Kirken Fredrikstad

Siden sommeren 1998 har ungdomsarbeidet i Zoé Kirken vært på årlige sommerteam til ulike land i Europa i tillegg til menighetens fellesteam til Estland, India og Afrika.

På et vanlig sommer team er tempo høyt med hektiske dager! Alle turer er ulike, men hovedelementene er gateevangelisering ved bruk av konserter, dans og drama, samt i noen tilfeller fengselsbesøk, møter i ulike menigheter ++

Om du ikke har fått vært med på en teamtur enda, så gled deg! :) Slike turer utfordrer deg til å dele Jesus med andre mennesker og å be for syke i tillegg til at det alltid er masse gøy og vi har et herlig fellesskap med hverandre!

Bli med!!!

Life Team 2009
Dag 7
Siste dagen på gatene. Her finner du bilder og her finner du videoblogg
(7.04.2009)
Life Team 2009
Dag 5 og 6
Dag 5 var vi endelig på gata! Utrolig moro å endelig å starte det som vi er her for, nemlig å fortelle folket om det Jesus gjorde for oss og det vi har opplevd!!

Read more (7.02.2009)
Life Team 2009
Dag 4 - Bønn er fønn
Idag har vi hatt en flott dag med den tyske gjengen. Utrolig moro og se hvor forberedt denne gjengen er. De har brukt masse ressurser og har stor tro på at Gud skal gjøre store ting i Leipzig denne uka. Fantastiske mennesker på alle måter.
Read more (6.29.2009)
Life Team 2009
Dag 3
Idag har vi vært en tur i menigheten i Leipzig og hatt en 20 min gjennomgang av det vi skal fremføre nede i gatene i Tyskland. 
Read more (6.29.2009)
Life Team 2009
Dag 2
Siden vi igår ankom Leipzig sent, så ble det søvn langt utover dagen. Mye fotball og en tur i byen. På linken under kan dere se litt av hva vi gjorde idag. Kanskje ikke så mye fornuftig:), men imorgen starter alvoret. Vi gleder oss.
(6.28.2009)
Framme i Leipzig
Framme i Leipzig - Tyskland
Dag 1:
Inatt kl 03.30 kom vi på hotellet i Leipzig. Etter over 12 timer kjøring er vi fremme. Det er varmt, men desverre regn. Men vi har tro på at det klarner opp og sol i sikte:)

Read more (6.27.2009)
Life Team 2009
Bare en uke igjen...
Selv om vi hadde sommeravslutning forrige lørdag er det på ingen måte avslutning/pause for oss. Om 7 dager reiser Markus, Andreas, Benjamin, Gunilla, Kenneth, Jonas, Annelen, Therese, Naomi, Lars, David, Henning, og Christoffer til Leipzig i Tyskalnd. Det kommer til å bli kjempe herlig tur.
Read more (6.19.2009)
Årets Teamtur går til Tyskland!
Det er like spennende vært år når sommeren nærmer seg og teamsamlinger med bønn, forberedelser av dans, musikk og mer er i gang. året er ikke det samme uten team! Dette året, som ifjor, går turen til Leipzig i Tyskland!

Read more


"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!