Misjonsarbeid i Estland - CCM Christian Music on Spotify
Spotify For Life Slogan

Misjonsarbeid i Estland

Zoé Kirken dro aller første gang på misjonstur til Estland sommeren 1998! På 10 dager reiste ungdommer rundt i hele landet med gatemøter, konserter og besøk i fengsel. Turene fortsatte sommer etter sommer og siden da har arbeidet utviklet seg til mye mer.

Etterhvert som kontaktene med Livets Ord Tartu ble sterkere, ble det vanlig å ikke bare dra på team på sommeren, men også ellers i året. Tom Jensen, tidligere ungdomspastor i Zoé Kirken, tok alltid med seg mindre grupper ungdommer på intensive treningshelger, og gjøre det til dags dato. Hovedfokuset har alltid vært ledertrening og teambuilding, samt å besøke de ulike utpostmenighetene i byene Valga, Viljandi, Jogeva og Polva. I senere tid har det blitt vanlig å besøk barnehjemmet i Elva og et bygg for hjemløse og uteliggere og i tillegg har Zoé Kirken flere innsamlinger av klær hvert år som sendes til Estland med båt.

I en periode har også Zoé Kirken hatt to misjonærer plassert i Tartu og disse har jobbet med blandt annet ungdomsarbeid, fengselsarbeid og den kristne barneskolen i byen. Idag har Sigurd Kristianslund bosatt seg i Tartu og fungerer som ungdsomspastor i menigheten.

     

Jesus Station

Jesus Station er Tartu menigheten sin nye satsning for å nå ungdommer i byen! Én fredag i måneden leier de nå et lokale som ligger sentralt plassert i byen og hvor det er lett for ungdom å komme. På en slik kveld får man komme til en slags cafésetting, med live band, dans, lovsang, felleskap med mat og klar forkynnelse av evangeliet.

På kort tid har dette arbeidet gitt herlige frukter og menesker har tatt imot Jesus! Målet er å ta med menigheten ut til byen og dele Jesus med alle :)

I tillegg har ungdommene sin egne ungdomsmøter i menighetens lokaler og hver sommer drar de på en lenger rundreise i Estland med gatekonserter, drama og dans! :)

    

              

"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!