...ukas tanker! - CCM Christian Music on Spotify
Spotify For Life Slogan

...ukas tanker!

...er siden der de ulike lederene i LIFE-arbeidet deler litt fra hjertet! He kan det dukke opp alt mulig rart av innspill, artikler, utfordringer, videoer ++

Stian deler..
..ukas tanker!
Ja, da var det min tur til å dele noe her da! Jeg føler meg heldig som får lov til det, så jeg håper dere vil like det jeg deler og at dere tenker over det!
Read more (9.15.2009)
Lars Henrik deler..
.. ukas tanker!
Hva tenker vi på? Vi har mye ting vi skal gjøre, mange ting vi skal rekke. Det finnes mange muligheter til å bekymre seg over store og små ting.
Read more (9.01.2009)
Calle deler..
..ukas tanker!
Fremtiden, det kan være alt fra det som skjer om 1 minutt fra nå, eller 5, 10 eller 1 time. Kanskje til og med flere dager, uker og måneder. Når vi (i hvertfall jeg) tenker på fremtiden, så tenker jeg på det som ligger litt lenger frem i tid. Hvor mange ganger har jeg ikke ligget en søvnløs kveld og tenkt tanken “Hvor er jeg om 10 år?”.
Read more (8.14.2009)
Anette deler..
..ukas tanker!
Om man bare hadde mer tid.. Tid til alle krav på jobben, alle oppgaver på skolen; tid til familie, slektninger man aldri får sett; tid til venner, tid til å slappe av og bare "være". Eller hva med bare litt mer tid med Gud, det hadde vært godt det...?

Read more

LIFE - Living Intensely For Eternity

"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!