Bønn er fønn - CCM Christian Music on Spotify
Spotify For Life Slogan

Bønn er fønn

"Og dette er den frimodige tillit vi har til ham, at om vi ber om noe etter hans vilje, så hører han på oss!" (1.Johannesbrev 5:14). Denne artikkelen handler nettopp om dette og om en viktig del av LIFE ungdomsarbeidet som kobler oss med himmelen og Guds tanker og planer!

Hva er det?
Jo, det er én kveld i uka da vi ungdommene på Zoé samles for å be, lære oss å be, be for hverandre, lære oss hvilken kraft bønn har og bygge oss sterke opp som kristne!

Når er det?
Hver mandag kl 19:00.
Om du ikke er med i gruppa Bønn er fønn på Facebook, så bli medlem! Der sender vi ut informasjon om når det er eller ikke er, hva som skjer og andre div ting!

Hva gjør vi?
Vi ber! :) Først så har vi enten en liten andakt eller litt undervisning, der får vi mer kunnskap om bønn! Så når vi da begynner å be kan vi bruke det vi har lært! Vikitg med kunnskap, så praktisere det.

Hvem passer det for?
Alle :) Det som en meningen med Bønn er fønn, er at vi skal kunne utvikle oss i vårt bønneliv!

Bønn er pulsåra til det livet vi lever med Gud!

Så håper vi ses på mandager fremover :)

 

Igjen sier jeg dere: Om to av dere på jorden blir enige om noe de vil be om, så skal det bli gjort for dem av min far i himmelen. For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt blandt dem.
Matteus 18:19

Skrevet av Marlene
"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!