Spotify For Life Slogan
Lørdag som kommer..

..er vi i Petrikirken!

Lørdag 24 oktober feires det bryllup på Zoé, men vi ønsker allikevel å ha en LIFE samling nå som det er sååå lenge siden! Noen som lengter etter lovsang, bønn og tid med Jesus? Vi samles i Petrikirken på Selbak kl 20.00 og det blir en kveld hvor DHå får gjøre det Han vil. Men, ønsker du å dele noe?

By Jostein Flatin
Updated: (10.21.2009)Det blir nemlig ingen preken denne lørdagen. Istedet blir det lovsang med Kikki i spissen, tid i bønn og vi ønsker å ha en "open mic" slik at alle som vil kan dele litt. Vi vet at mange har opplevd mye med Gud de siste månedene og da er det såå bra hvis vi kan dele dette med hverandre. Kanskje har du vært gjennom noe konkret, kanskje du opplever et ord til de andre i LIFE gjengen eller kanskje du vil ta en sang? Mulighetene er mange!

Men vi ønsker å oppmuntre deg til å søke Gud før lørdagen. Spør Han om det er noe Han vil du skal dele. Det er ikke du selv som skal prestere noe, men la Han legge noe på hjertet ditt :)

I tillegg så kan det hende at nettopp det du deler kan ha store konsekvenser for en annen. Kanskje noen i blandt oss har det litt tøft om dagen, men blir oppmuntret og velsignet av det du deler..

La Gud tale til deg, forberede hjertet ditt og kom på LØRDAG :)

Vi gleder oss til å se deg!!

"La Kristi Ord bo rikelig i dere i all visdom, slik at dere underviser og formaner
hverandre med salmer og lovsanger og åndelige sanger og
ved nåden synger i deres hjerter for Herren.
Og hva dere enn gjør i ord eller gjerning, gjør alt i
Herren Jesu navn og takk Gud vår Far ved Ham."
Kol 2:16-17

__________________________________________________________________________________________

Petrikirken ligger ikke langt unna Zoé - man kan faktisk se kirketårnet fra veien. Når man kommer fra Sarpsborg og til rundkjøringen ved Rema 1000, ta helt til venstre og så første til høyre. Fra Fr.stad; ta til høyr i rundkjøringen ved Rema 1000 og til høyre en gang til..

Lurer du på noe? Ring 98876828 (Anette)


Print article Print the article
"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!