Spotify For Life Slogan
Stian deler..

..ukas tanker!

Ja, da var det min tur til å dele noe her da! Jeg føler meg heldig som får lov til det, så jeg håper dere vil like det jeg deler og at dere tenker over det!

Updated: (9.15.2009)Nå har jeg gått på Zoé i 7 og et halvt år, jeg er med i mange ting og hjelper til ganske mye. Har du noen gang hatt følelsen av at ting hoper seg opp, det er mange avtaler som må holdes, livet skal leves, man skal ha tid til venner og andre kjente, kanskje noen har kjærester, mange har jobb og skole som også er viktig? Og når man går på møte hører man hele tiden at man ikke må glemme å være et forbilde for andre, gjerne vitne for mennesker, be for klassekamerater, komme på cellegruppe osv?
Opp i alt dette skjønner jeg at vi kristne får veldig mye å gjøre! Samtidig skal vi vise at Gud lever i oss og vi skal være forbilder for andre ukristne venner! Har du følt at det blir for mye noen ganger? Det har jeg MANGE ganger! Til slutt får man følelsen av at man ikke klarer noe og alt blir bare stress! Vel, sørg ikke! For Gud ser deg!
Utrolig nok, i alt dette, får Han deg til å være et forbilde, og så lenge du ønsker å be for dine venner og se dem frelst og helbredet, så løfter Jesus opp dem i forbønn, mens du løfter Hans navn opp! Prøv å se det på denne måten her:

Peter går i en menighet og har gått der i 2 år, han har en venn som heter Ole som ikke går i noen menighet og ikke er frelst. Peter har mange ting å se til; fotball trening, cellegruppe, ungdomsmøter, lekser og andre venner som han kjenner! Men han føler at han ikke får bedt for Ole eller får vitna for han i den daglige hverdagen. Men når Peter går på møter og cellegruppa og løfter opp Jesus i bønn, så kommer Jesus til å se til hjertet til Peter. Der finner han alle vennene til Peter, inkludert Ole! Jesus ser at Peter gjerne vil ha Ole frelst og da går Jesus i forbønn for Ole.

På den måten kan Jesus gjøre deg om til et forbilde selv om du ikke selv kan se det! Husk at det står skrevet: "Større er Han som er i meg, enn han som er i verden!" Gud er større enn han som er i verden (djevelen) og selv om vi ikke kan se det, så virker Gud igjennom oss på (for eksempel) fotball treningen, på skolen, i vennegjengen, på håndball treninga osv. Så lenge vi blir i Han, så blir Han i oss ;)

Håper dette ikke var for mye på en gang!

Ha en Velsignet uke videre så sees vi på LIFE til lørdag ;)

Skrevet av Åserød


Print article Print the article
"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!