Spotify For Life Slogan
Life Team 2009

Bare en uke igjen...

Selv om vi hadde sommeravslutning forrige lørdag er det på ingen måte avslutning/pause for oss. Om 7 dager reiser Markus, Andreas, Benjamin, Gunilla, Kenneth, Jonas, Annelen, Therese, Naomi, Lars, David, Henning, og Christoffer til Leipzig i Tyskalnd. Det kommer til å bli kjempe herlig tur.

Updated: (6.19.2009)I 10 dager skal vi være sammen men menigheten i Leipzig der vi skal være et Team sammen med 14 andre fra menigheten der. Dette blir kjempe bra og de har de siste mnd. øvet inn drama og sanger de skal bruke på gatene sammen med oss. Vi har store forventninger til hva Gud kan gjøre med Leipzig og Tyskland. Vi følte at vi i år også måtte tilbake til ungdommen i Leipzig som har gjort en kjempe jobb etter at vi var der i fjor sommer. De har blant annet knyttet kontakt med et fengsel i byen som også vi skal besøke.  Vi skal fortsette der i slapp....

Vi vil dele med dere med MMS bilder og blogg hva vi gjør i de 10 dagene vi skal være der. Be gjerne for oss om at dette skal bli en uforglemmelig tur der vi møter Gud på en måte vi aldri har hatt før. Vi gleder oss masse.


Print article Print the article
"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!