Spotify For Life Slogan

Årets Teamtur går til Tyskland!

Det er like spennende vært år når sommeren nærmer seg og teamsamlinger med bønn, forberedelser av dans, musikk og mer er i gang. året er ikke det samme uten team! Dette året, som ifjor, går turen til Leipzig i Tyskland!
Zoè Kirken sitt ungdomsarbeid startet med teamturer for aller første gang sommeren 1998 og da gikk turen til Estland i tidligere Sovjetunionen. Misjon gav mersmak og siden da har vi vært flere ganger i Estland, i tillegg til Latvia, Sverige, Kroatia og Tyskland. Det finnes lite som er mer inspirerende enn teamturer og fruktene av det er mange:

Førts og fremst får mennesker høre evangeliet forkynt gjennom musikk, sanger, dans, drama og Guds Ord. I tillegg er det de enkle og nære samtalene man får med mennesker som gjør den største forskjellen! Det å kunne dele av sine opplevelser med Jesus, be med noen til frelse og se at Gud berører syke, det gjør noe med deg. Man drar på team som ett menneske, men kommer hjem igjen som et helt nytt, for man blir forvandlet selv når Gud bruker én! Som en ekstra bonus knyttes båndene oss imellom enda sterkere, vi står sammen og vi får en ny giv til å satse hjemme i nærmiljøet også :)

Dette året går teamturen til Leipzig i Tyskland og avreise nærmer seg! Det er mye som skall på plass før en slik tur, både av praktiske ting og med tanke på gatemøtene. De som skal avgårde samles nå hver onsdag til bønn og trening! Snart venter misjonsmarken og mennesker som lengter etter Gud :)

    Print article Print the article
"Sing to the LORD, all the earth; proclaim his salvation day after day."

1 Chron 16:23Artist of the week!

Worship Songs Spotify
Planetshakers
Spotify URL:
Play in Spotify
Read more

Become a fan and get updates!